توصیه های طب سنتی برای روزه داری و کم کردن تشنگی در طول روز
متنوع خوری در زمان افطار ممنوع
مصرف به مقدار کافی نوشیدنی و میوه
پرهیز از خوردن غذاهای گرم وخشک با ادویه ی تند
عدم استفاده از غذاهای سرخ کردنی و پر چرب در وعده ی سحر
استفاده از فالوده خیار با سکنجبین ، فالوده هندوانه با سکنجبین یا کاهو با سکنجبین
استفاده از خورشت هایی که موادی چون آلو بخارا ، زرشک و تمر هندی دارند
مصرف یک لیوان عرق کاسنی با شاه تره یا بدون شاه تره به جای آب
مصرف سبزی خام در افطار وسبزی پخته در سحر
پرهیز از میوه های گرمسیری مانند موز وانبه
استفاده از تخم خرفه با عرق کاسنی
برای دیدن متن کامل توصیه های بهداشتی به ادامه ی مطلب بروید .
برای خواندن توصیه های بهداشتی اینجا کلیک کنید .
:: امتیاز: |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر
مجموع امتیاز : 0 |
|
:: بازدید : 424
:: ارسال شده در:
تغذیه ,
مطالب مناسبتی ,
:: مطالب مرتبط:
ویژگی های ماش ,
:: برچسبها:
تغذیه ،ماه رمضان ، کاهش تشنگی ، آب ، سبزی ، عرق کاسنی ، شاه تره ، کاهو ، خیار ، هندوانه ، سکنجبین ، تخم خرفه،آلو ,