')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Rozblog_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://hamkelasieman.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

همکلاسی من ، پایه ششم ابتدایی

برگرفته از : کتاب زبان خوراکیها - جلد اول - نوشته : دکتر غیاث الدین جزایرى اسم من -- کلم -- است ! ضد رعشه هستم و قوه بینایى را تقویت مى کنم .خواب آورم و برادرم -- کلم سنگ -- علاج ورم روده است .

banner
براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

از چه درسی بیشتر خوشتان می آید ؟
تبلیغات شما در اینجا
جستجوگر پیشرفته



برگرفته از : کتاب زبان خوراکیها - جلد اول - نوشته : دکتر غیاث الدین جزایرى

اسم من -- کلم -- است !

ضد رعشه هستم و قوه بینایى را تقویت مى کنم .
خواب آورم و برادرم -- کلم سنگ -- علاج ورم روده است .
شربت کلم قرمز درمان نقرس و رماتیسم است .
مخصوصا براى پیران و سالخوردگان که طبعى سرد دارند، سودمندم !

برای خواندن مطالب بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

اسم من کلم است . ایرانیان قدیم به ما -- کرم -- مى گفتند و اعراب آن را معرب کرده ، ما را کرنب صدا کردند، و بالاخره به نام کلم معروف شدیم . ما بیش از سى نوع هستیم . در بعضى از انواع ما گل ، بعضى برگ و در برخى ساقه زیرزمینى قابل استفاده و خوراکى است و همه اینها موقعى قابل مصرف است که از تابش آفتاب و شبنم محفوظ مانده باشد، به انواع و اقسام ما کلم قمرى - قنبیط - کلم گل پیچ - کلم سنگ - کلم برگ - کلم غنچه اى - کلم بروکسل - کلم شلغمى - کلم گل سرخى - کلم فندقى - کلم قرمز - شلغم بیابان - قمریت - لهنه - قرنیا - قرنیو - کرانبى - کرانیا - لخته - لاخته - اعاریسا - لهینه - لهانه - و اسامى دیگر هم به ما داده اند.
برگ و گل ما موقعى نرم و لطیف بوده ، و براى خوراك انسان مناسب است که با وسایل گوناگون از نور و حرارت آفتاب محفوظ مانده ، رنگ آنها سفید باشد، و چنانچه سبز و سفت شود، براى تهیه علوفه مناسب تر خواهد بود. برگهاى بعضى از انواع ما به رنگهاى قرمز و بنفش هم در مى آیند و این برگها، علاوه بر مصرف خوراکى در صنعت داروسازى و شیمیایى بکار میروند.
از نظر مواد چربى فقیر هستیم و به همین جهت در آشپزى همیشه ما را با گوشت هاى فربه و چرب مى پزند- روس ها هم ما را به مغز قلم گاو که چربى زیاد دارد طبخ مى نمایند، و چنانچه مى دانید به این سوپ برش مى گویند. ما سرشار از ویتامین هاى آ - ب - ث - و پ پ هستیم و همچنین داراى املاح گوگرد - کلسیم - پتاسیم - منیزیم بوده و کمى هم ارسنیک داریم ، و به همین علت است که به رشد عمومى کمک مى کنیم ، و براى معلولین و اشخاص ضعیف البنیه مفید مى باشیم . به علت داشتن کلسیم و گوگرد، براى مو و ناخن ها سود فراوان داریم . سنگهاى کلیه و مثانه را از بین مى بریم ، برگهاى ما به علت داشتن ویتامین -- پ پ -- از بیمارى پلاگر جلوگیرى مى کند. به علت داشتن کمى ارسنیک مقوى اعصاب بوده و رعشه را از بین مى بریم و از ابتلا به مرض جذام پیشگیرى مى نمائیم . ما مقوى قوه بینائى و کمى خواب آور هستیم . صدا را باز مى نمائیم ، برگهاى ما چنانچه خام خورده شود ورم طحال را معالجه مى کند. در کلم سنگ آنزیمى وجود دارد که براى ورم روده مفید
است . این آنزیم در تمام هویج ها یعنى ساقه هاى زیرزمینى خوراکى مثل زردك - سیب زمینى - شلغم هم وجود دارد. ولى مقدار آن در سیب زمینى اسلامبولى و کلم سنگ زیادتر است ، آب این ساقه هاى زیرزمینى را بگیرید و بنوشید و از منافع سرشار آنها استفاده کنید. شربت کلم قرمز براى سینه و ضماد آن ضد نقرس و روماتیسم است . تنتور کلم قرمز در آزمایشگاه معرف ترشى و قلیائى است . اخیرا در بازار ایران چند نوع ما که به صورت کاهو در آمده است ، مثل یخنى قنبیط که از غذاهاى مخصوص اهالى شهر قم است ، و برش که تازه در ایران معمول شده است کمى ملین بوده ، پیشاب را زیاد مى کند. زیاده روى در خوردن ما باعث دیدن خواب هاى پریشان و تولید نفخ در پهلو و بالاخره غلیظ شدن خون و بالا رفتن فشار آن است .
هیچگاه به خوراکى هایى که با ما مى پزید، و سالادى که درست مى کنید، ادویه نزنید. اشخاص سیاه چهره و لاغر اندام که مزاجى سودائى دارند، نباید در خوردن ما افراط نمایند. کسانى که سابقه مالیخولیا - سرطان - داءالفیل - واریس و بواسیر دارند.
باید از ما خانواده پرهیز نمایند. بطور کلى ما براى کسانى که مزاجى گرم دارند، خوب نیستیم ، و برعکس صاحبان مزاج سرد و پیران سالخورده که احتیاج به گرم کردن بدن دارند از خوردن ما سود بسیار خواهند برد، و این دسته مى توانند خردل و سیر هم به ما بزنند - ما به بدن هاى ضعیف نیرو مى دهیم ، و رشد اطفال را زیاد مى کنیم ، و از ابتلا به اگزما جلوگیرى مى نماییم .
محصول تابستانى ما دیر هضم است ، آب برگها و ساقه و تخم ما کرم کش است . اگر بچه هاى شما مبتلا به کرم معده هستند، بیست تا سى گرم برگ ما را آب گرفته و به آن ها بخورانید. براى اینکه با چاقى مبارزه کنید، آب نوع قرمز یا بنفش ما را گرفته با کمى شکر مخلوط کرده به قوام آورید و بعد با دو برابر آن آب پرتقال یا نارنج مخلوط کرده ، نوش جان نمائید. برگهاى قرمز و بنفش خانواده ما ضد چاقى هستند، براى گرفتگى صدا و رفع اختلالات ریوى ، پنج تا شش گرم برگ قرمز ما را کوفته در نیم لیتر آب جوشانده میل نمائید.
ضماد برگهاى سفت ما مسکن صداع - سردرد و دردهاى رماتیسمى نقرس و سیاتیک است . برگهاى ما را کمى له کنید و کمى روى آتش بپزید. بعد آنها را گرم گرم روى پارچه پشمى انداخته ، در روى موضع درد بیندازید. این مرهم براى اعضاى در رفته و رگ به رگ شده نیز مفید است ، و اگر آنرا پس از جا انداختن به موضع بیندازید. درد آن را تسکین داده ، به ترمیم و نوسازى یاخته ها کمک مى کند. ضماد برگ ما در موارد مننژیت و سینه پهلو هم توصیه شده است و براى این منظور، قبل از رسیدن پزشک مى توان برگهاى ما را که با آتش کمى پخته اید، قبل از رسیدن پزشک مى توان برگهاى ما را که با آتش کمى پخته اید، گرم در روى صورت و سینه و شکم بیندازید تا سبب تسکین آلام آنها شود.
ضماد برگهاى ما با آرد جو براى از بین بردن اورام سرد و گرم و باد سرخ و سرطان و با سرکه جهت برص و اگزما با سفیده تخم مرغ جهت سوختگى مجرب است . سوخته برگهاى ما براى منع روئیدن مو توصیه شده است و با پیه خوك ، جهت خنازیر و جراحات سخت ، و با سفیده تخم مرغ جهت رفع سوختگى نافع است .
میوه ما که همان بذر ما میباشند کشنده کرم معده و مالیدن آن ،برطرف کننده کک مک بوده ، ومقدار خوراك آن تا ده گرم است .
اگر مبتلا به نفخ معده هستید، و داروها و غذاهاى دیگر آن را برطرف نکرده اند به سراغ ما بیایید و از آب پخته ما استفاده کنید.

برگرفته از : کتاب زبان خوراکیها - جلد اول - نوشته : دکتر غیاث الدین جزایرى



:: امتیاز: نتیجه : 5 امتیاز توسط 6 نفر مجموع امتیاز : 80

:: بازدید : 1170
:: ارسال شده در: زبان خوراکیها ,
:: مطالب مرتبط: ویژگی های ماش , ویژگی های عسل , ویژگی های گشنیز , ویژگی های انگور , ویژگی های چغندر ,
:: برچسب‌ها: کلم , خواص دارویی کلم , زبان کلم , خواص کلم , ویژگی های کلم , فواید کلم , خواص بسیار زیاد کلم , زبان خوراکی ها , زبان خوراکی , فواید خوراکی ها , کتاب زبان خوراکی ها , فواید کلم از زبان خودش , فواید , خواص , ویژگی ها ,
نویسنده
علی اکبر رحیمی نژاد
تاریخ : [چهارشنبه 08 آبان 1392 ] [ 3:05]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
آخرین مطالب ارسالی
برترین های اخلاق پایه ششم ( الف ) دبستان پسرانه میرداماد شهرستان گرگان تاریخ : چهارشنبه 17 بهمن 1397
آزمون عملکردی درس 17 مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی تاریخ : شنبه 18 اسفند 1397
آزمون عملکردی فصل 5 ریاضی پایه ششم ابتدایی تاریخ : جمعه 17 اسفند 1397
آزمون عملکردی فصل 4 ریاضی پایه ششم ابتدایی تاریخ : پنجشنبه 16 اسفند 1397
آزمون عملکردی درس 10 املا پایه ششم ابتدایی تاریخ : پنجشنبه 16 اسفند 1397
آزمون عملکردی درس 9 املا پایه ششم ابتدایی تاریخ : پنجشنبه 16 اسفند 1397
آزمون عملکردی درس مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1397
آزمون ریاضی پایه ششم ابتدایی تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1397
آزمون علوم پایه ششم ابتدایی تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1397
آزمون نگارش پایه ششم ابتدایی تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1397
user
progress عضو شويد


progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد




آزمون
بازی و مسابقه درسی
بانک سوال
درس ها
تغذیه
مطالب مناسبتی
معما
دانستنی ها
نرم افزارهای کاربردی
سخنی با
زندگینامه بزرگان
کتاب های درسی پایه ششم
کمک آموزشی
مجلات رشد
عکس
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 505
کل نظرات کل نظرات : 81
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 22
تعداد اعضا تعداد اعضا : 144

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 443
باردید دیروز باردید دیروز : 274
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 8
بازدید هفته بازدید هفته : 1,517
بازدید ماه بازدید ماه : 443
بازدید سال بازدید سال : 54,831
بازدید کلی بازدید کلی : 1,500,429

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 18.205.26.39
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :

RSS

نویسنده و صاحب امتیاز سایت
علی اکبر رحیمی نژاد
طراحی و پشتیبانی کامل سایت توسط: سعید رحیمی نژاد



تصویر ثابت