طرز مصرف گياهان طبی
در ادامه مطلب این نوشتار را مطالعه نمایید.
طرز مصرف گیاهان طبی:
برای تهیه مصارف داخلی برای هر کدام از گیاهان طبی روش مخصوص وجود دارد ولی در کل معمولا از سه روش بیشتر استفاده می شود که عبارتند از:
خیس کردن
برای خیس کردن در آب جوشیده سرد شده آنچه را که می خواهند می ریزند، بعد از 12 ساعت آن را از صافی عبور می دهند و به مصرف می رسانند، از این روش بیشتر برای استخراج مواد مورد نظر، در ریشه و پوست درختان استفاده می گردد.
دم کردن
به منظور دم کردن گیاه معمولا به مدت 20 الی 30 دقیقه گیاه مورد نظر را در آب جوش قرار می دهند و بعد به مصرف می رسانند، از این روش بیشتر در تهیه دارو از برگ، گل و دانه گیاهان مورد استفاده قرار می دهند.
گیاه طبی
جوشاندن
در این روش قسمت های مورد نظر گیاه را در آب سرد ریخته آن را بر روی شعله قرار داده و حرارت می دهند تا جوش بیاید، حرارت را در حدود 10 الی 20 دقیقه و در بعضی مواقع به مدت خیلی کم ادامه می دهند تا مواد موجود در گیاه وارد آب شود، سپس آن را از صافی گذرانده و به مصرف درمانی می رسانند، معمولا" در مواقع صاف کردن تفاله را فشار می دهند تا حداکثر مواد مورد نیاز آن خارج شود.
هر سه روش فوق
در موارد خاص نیز از هر سه روش استفاده می شود به این صورت که مدتی گیاه را در آب خیس می کنند و بعد آن را حرارت می دهند و می جوشانند، سپس آن را جوشانده، سپس می گذارند در آب گرم به ماند و دم بکشد و تا مدتی بعد ماندن در آب را ادامه می دهند تا خوب خیس بخورد.
منبع: مهندسی کشاورزی
:: امتیاز: |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر
مجموع امتیاز : 25 |
|
:: بازدید : 390
:: ارسال شده در:
دنیای تغذیه ,
:: مطالب مرتبط:
لیمو ترش و یک دنیا خاصیت!(خواص لیمو ترش) ,
آشنایی با خواص درمانی زرشک ,
فواید مصرف روزانه سبزیجات ,
آشنایی با خواص لپه ,
چگونه خواص مواد غذایی را بالا ببریم؟ ,
خواص دارويی ازگيل ,
توصیههای تغذیهای در هنگام امتحان ,
:: برچسبها:
طرز مصرف گياهان طبی ,
گیاهان طبی ,
همکلاسی من ,
پایه ششم ,
6 ,
پایه ,
پایه6 ,
دبستان امیرکبیر ,
گرگان ,